lunes, 16 de mayo de 2011

Actividades para esta semana

>Curso de iniciación al Mundo de la Cerveza. Jueves, 19 de Mayo de 2011 en Barcelona
En La Cerveteca. Objetivos del taller: 1. Aprender y apreciar la experiencia cervecera y descubrir tus estilos preferidos. 2. Descubrir la diversidad de estilos. 3. Identificar la importancia, en el resultado final, de los ingredientes, la receta y la técnica de elaboración. 4. Educar el paladar, estimular las endorfinas y evitar consecuencias desagradables. Precio: 30€.
(+)

>1ra Fira de Cervesa Artesana de Molins de Rei. Sábado, 21 de Mayo de 2011 en Molins de Rei
La 1ra FIRA DE CERVESA ARTESANA DE MOLINS DE REI que se celabrarà el dissabte 21 de maig al Casal de Joves LA MOLA de Molins de Rei C/Canal de la Infanta S/N, a 300m de l'Estació de tren. Seguirem informant sobre cervecers que vindran, actvitats.-- Els cervecesrs que vulguin venir que ens facin un mail a zulogaarden@gmail.com
(+)

>Visita a la CCM. Sábado, 21 de Mayo de 2011 en Seva
La CCM organitza visites & cates a la seva microcerveseria de Sant Miquel de Balenyà (SEVA). A la visita es farà un recorregut per les instal·lacions de la fàbrica, s'explicarà el procés cerveser i després es farà una cata de les diferents cerveses que elabora la companyia acompanyada d'un petit lunch. Aquets actes estan destinats a grups ja formats, o a persones les quals una vegada apuntades es mirarà d'encabir en un grup. Es mirarà que el grup no superi les 30 persones i es cobraran 10'00€ per persona per sufragar les despeses de l'organització.
(+)


Si no está en el listado, puedes Proponer una Actividad

No hay comentarios: