lunes, 13 de diciembre de 2010

Actividades para esta semana

>CATA DE BREWDOG BREWERY. Miércoles, 15 de Diciembre de 2010 en Barcelona
Tú ya les conoces. Sólo es necesario enumerar las birras que se catarán: -BrewDog 5 a.m. Saint, Brown Ale, 5,0º -BrewDog Nanny State, American IPA baja en alcohol, 0,5º -BrewDog & Stone Bashah, Black IPA, 8,6º -Brewdog & Mikkeller Devine Rebel 10, Barrel Aged English Barleywine, 12,12º -BrewDog Zeitgeist, Black Lager, 4,9º -BrewDog Sink The Bismarck, American Double IPA, 41º 15 de diciembre, a las 20:30h. Inscripción: 35€. 14 PLAZAS IMPRESCINDIBLE INSCRIPCIÓN PREVIA (Puedes inscribirte en la tienda o mediante transferencia bancaria) Organiza: 2D2Dspuma y Zulogaarden
(+)

>Presentació de la nova cervesa ART Coure. Miércoles, 15 de Diciembre de 2010 en Barcelona
La cervecita nuestra de cada día Hora: 19h Dia: 15/12/2010 c/ Llull, 184 Barcelona T 616 31 84 30
(+)

>Cursos de iniciación a la cata. Art Cervesers. Viernes, 17 de Diciembre de 2010 en Canovelles
Durant el curs es tasten 6 tipus de cerveses diferents, entre les quals s’inclouen algunes de les varietats de cerveses artesanes elaborades per Art cerveser. Cadascuna de les cerveses s'acompanya amb un plat que marida amb la cervesa. A més, es lliurarà als alumnes un dossier amb material didàctic i un diploma acreditatiu del curs. Horari: Cada divendres de 7 a 2/4 de 10. Nombre de persones: Mínim 10 persones màxim 20 persones. Preu: 20 €/persona. Inclou la degustació de les cerveses i el tast. És necessari reservar data enviant un correu electrònic a info@artcervesers.com Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o bé trucant al 93 849 87 68.
(+)

>Visites guiades a la fàbrica de Can Partegàs. Sábado, 18 de Diciembre de 2010 en Canovelles
Descobreix totes les etapes del procés d'elaboració de la nostra cervesa artesana, les matèries primeres que utilitzem i les nostres instal·lacions. Horari: Cada dissabte d'11h a 13h. Nombre de persones: Mínim 10 persones màxim 20 persones. Preu: 10€/persona. El preu inclou una degustació de les diferents cerveses que Art Cervesers elabora. Cadascuna de les cerveses anirà acompanyada d'un tastet de plats especialment pensats per potenciar els sabors. És necessari reservar data enviant un correu electrònic a info@artcervesers.com Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o bé trucant al 93 849 87 68. Cadascuna de les cerveses s'acompanya amb un plat que marida amb la cervesa. A més, es lliurarà als alumnes un dossier amb material didàctic i un diploma acreditatiu del curs. Horari: Cada divendres de 7 a 2/4 de 10. Nombre de persones: Mínim 10 persones màxim 20 persones. Preu: 20 €/persona. Inclou la degustació de les cerveses i el tast. És necessari reservar data enviant un correu electrònic a info@artcervesers.com Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o bé trucant al 93 849 87 68.
(+)

>Visita la CCM. Sábado, 18 de Diciembre de 2010 en Seva
La CCM organiza visitas y catas de cerveza en su microcerveceria de Sant Miquel de Balenyà (Seva). En la visita se hará un recorrido por las instalaciones de la fábrica, se explicará el proceso cervecero y luego se hará una degustación de las diferentes cervezas que elabora la compañía acompañado de un pequeño desayuno. Estos actos están destinados a grupos ya formados o personas las cuales, una vez apuntadas, se tratará de poner en un grupo. Se procurará que el grupo no supere las treinta personas y se cobrará 10'00 € por persona.
(+)

>CELCE - Reunión de intercambio cervecero en Madrid. Domingo, 19 de Diciembre de 2010 en Madrid
Próxima reunión de intercambio cervecero en Madrid. LA FABRICA -MUSEO DE LA CERVEZA (17 h. ) Genova, 21 - MADRID
(+)


Si no está en el listado, puedes Proponer una Actividad

No hay comentarios: