martes, 1 de febrero de 2011

Actividades para esta semana

>Curso de iniciación a la cata de cerveza. Martes, 01 de Febrero de 2011 en Barcelona
El próximo día 1 de febrero a las 19:30h haremos un curso de iniciación a la cata de cerveza en el que probaremos 8 cervezas de las más emblemáticas internacionalmente. Conducidos por Robert Merryman, experto cervecero, aprenderemos a disfrutar de la cerveza con los cinco sentidos. Conoceremos la diferencia entre cerveza artesanal y cerveza industrial, como se elabora, como se tiene que beber y muchas más cosas que nos sorprenderán. La duración aproximada será de 2 horas Inscripción y precio del curso: 35€ Las plazas son limitadas y se reservaran per riguroso orden de inscripción. Imprescindible inscripción previa Inscripciones a: Rosses i Torrades – Celler de cerveses Consell de Cent,192 (esquina Urgell) O llamando al 663 628 000 Salut i Birra!
(+)

>I Tast musical. Miércoles, 02 de Febrero de 2011 en Barcelona
L'Associacio Zulogaarden Cervecers Artesans i 2D2spuma presenten el I Tast musical. Consisteix en el tast de 6 estils de cervesa acompanyat de música tradicional o originaria del país de referència de la cervesa. La música corre a càrrec de Juako Malavirgen, un canatautor Jebicòmicmanyo amant de la cervesa amb bastant mala llet. Els estils escollits per a aquest tast seran: -Lager (Alemania) -Lambic Kriek (Bélgica). -Porter (Inglaterra) - Stout (Irlanda) - American IPA (EE.UU.) -IPA (Catalunya). El tast se celebrarà el dimecres 2 de Febrer de 19 a 21h a la Cerveseria 2D2spuma. C/ Manigua Nº8, Barcelona City. Preu 25€ Cal inscripció prèvia en la següent adreça: general@2d2dspuma.com
(+)

>Cursos d'iniciació al tast de cerveses. Viernes, 04 de Febrero de 2011 en Canovelles
Durant el curs es tasten 6 tipus de cerveses diferents, entre les quals s’inclouen algunes de les varietats de cerveses artesanes elaborades per Art cerveser. Cadascuna de les cerveses s'acompanya amb un plat que marida amb la cervesa. A més, es lliurarà als alumnes un dossier amb material didàctic i un diploma acreditatiu del curs. Horari: Cada divendres de 7 a 2/4 de 10. Nombre de persones: Mínim 10 persones màxim 20 persones. Preu: 20 €/persona. Inclou la degustació de les cerveses i el tast. És necessari reservar data enviant un correu electrònic a info@artcervesers.com Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o bé trucant al 93 849 87 68.
(+)

>Visites guiades a la fàbrica de Can Partegàs. Sábado, 05 de Febrero de 2011 en Canovelles
Descobreix totes les etapes del procés d'elaboració de la nostra cervesa artesana, les matèries primeres que utilitzem i les nostres instal·lacions. Horari: Cada dissabte d'11h a 13h. Nombre de persones: Mínim 10 persones màxim 20 persones. Preu: 10€/persona. El preu inclou una degustació de les diferents cerveses que Art Cervesers elabora. Cadascuna de les cerveses anirà acompanyada d'un tastet de plats especialment pensats per potenciar els sabors. És necessari reservar data enviant un correu electrònic a info@artcervesers.com Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o bé trucant al 93 849 87 68. Cadascuna de les cerveses s'acompanya amb un plat que marida amb la cervesa. A més, es lliurarà als alumnes un dossier amb material didàctic i un diploma acreditatiu del curs. Horari: Cada divendres de 7 a 2/4 de 10. Nombre de persones: Mínim 10 persones màxim 20 persones. Preu: 20 €/persona. Inclou la degustació de les cerveses i el tast. És necessari reservar data enviant un correu electrònic a info@artcervesers.com Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o bé trucant al 93 849 87 68.
(+)


Si no está en el listado, puedes Proponer una Actividad

No hay comentarios: