lunes, 18 de abril de 2011

Actividades para esta semana

>Introducción a la cata en 4Pedres. Martes, 19 de Abril de 2011 en Badalona
Breve contextualización histórica. Materia prima y proceso de elaboración. Como clasificamos las famílias y estilos Introducción al análisis sensorial (cata). C/Alfonso XII 57 Duración: 2 horas aprox. Precio: 15 euros
(+)

>Introducción a la cata en 4Pedres. Miércoles, 20 de Abril de 2011 en Badalona
Duración: 8 sesiones de 2 horas aprox. cada sesión. Precio: 14 euros por persona y sesión. C/Alfonso XII 57
(+)

> Curso de iniciación al Mundo de la Cerveza. Jueves, 21 de Abril de 2011 en Barcelona
En La Cerveteca. Objetivos del taller: 1. Aprender y apreciar la experiencia cervecera y descubrir tus estilos preferidos. 2. Descubrir la diversidad de estilos. 3. Identificar la importancia, en el resultado final, de los ingredientes, la receta y la técnica de elaboración. 4. Educar el paladar, estimular las endorfinas y evitar consecuencias desagradables. Precio: 30€.
(+)

>Curs bàsic d'iniciació al tast de cerveses. Viernes, 22 de Abril de 2011 en Canovelles
El curs dóna les pautes més bàsiques per aprendre a degustar cerveses i es donen a conèixer les principals característiques de la gran diversitat de famílies de cerveses que hi ha al món. Durant el curs es realitza el tast de 5 cerveses dels estils més representatius. El tast s'acompanya amb un petit refrigeri format per una proposta de diferents plats que mariden amb cadascuna de les cerveses tastades. A més, s'ofereix a l'alumne una carpeta amb apunts i una copa regal d'Art cervesers. Horari: Divendres de 19h a les 21.30h. És necessari reservar data enviant un correu electrònic a info@artcervesers.com o bé trucant al 93 849 87 68.
(+)

>Visites guiades per l'Espai de Can Partegàs. Sábado, 23 de Abril de 2011 en Canovelles
Visita guiada per les instal·lacions de Can Partegàs i degustació de les cerveses que integren la gamma clàssica d'Art Cervesers.En funció de la temporada es podran degustar les cerveses especials. Totes les cerveses, s'acompanyen d'un petit aperitiu a base de producte especialment triat per potenciar les característiques de les cerveses. Horari: Dissabtes d'11h a 13h. És necessari reservar data enviant un correu electrònic a info@artcervesers.com o bé trucant al 93 849 87 68.
(+)


Si no está en el listado, puedes Proponer una Actividad

No hay comentarios: