lunes, 25 de abril de 2011

Actividades para la semana

> Curso de iniciación al Mundo de la Cerveza. Jueves, 28 de Abril de 2011 en Barcelona
En La Cerveteca. Objetivos del taller: 1. Aprender y apreciar la experiencia cervecera y descubrir tus estilos preferidos. 2. Descubrir la diversidad de estilos. 3. Identificar la importancia, en el resultado final, de los ingredientes, la receta y la técnica de elaboración. 4. Educar el paladar, estimular las endorfinas y evitar consecuencias desagradables. Precio: 30€.
(+)

>Curs bàsic d'iniciació al tast de cerveses. Viernes, 29 de Abril de 2011 en Canovelles
El curs dóna les pautes més bàsiques per aprendre a degustar cerveses i es donen a conèixer les principals característiques de la gran diversitat de famílies de cerveses que hi ha al món. Durant el curs es realitza el tast de 5 cerveses dels estils més representatius. El tast s'acompanya amb un petit refrigeri format per una proposta de diferents plats que mariden amb cadascuna de les cerveses tastades. A més, s'ofereix a l'alumne una carpeta amb apunts i una copa regal d'Art cervesers. Horari: Divendres de 19h a les 21.30h. És necessari reservar data enviant un correu electrònic a info@artcervesers.com o bé trucant al 93 849 87 68.
(+)

>El Tast de la barretina. Viernes, 29 de Abril de 2011 en Barcelona
29 d’Abril (divendres) - 19:30h Curs d’iniciació al tast de cerveses on provarem i descobrirem: 8 ARTESANES CATALANES La cervesa artesanal catalana està experimentat un creixement que es desconegut per a molts, vine i descobriràs que a casa nostra es fa cervesa i de la bona. L’Arnau Rovira cerveser artesanal de la cervesa Espiga ens hi guiarà. La durada aproximada serà de 2 hores - Inscripció: 30€ Places limitades i es reservaran per rigorós ordre d’inscripció. Inscripcions a: Rosses i Torrades – Celler de cerveses Consell de Cent, 192 (cantonada Urgell) 663 628 000 Salut i Birra!
(+)

>Taller combinado de elaboración y cata de cervezas. Sábado, 30 de Abril de 2011 en Barcelona
Taller combinado de elaboración y cata de cervezas Con este taller te introduciremos en la cultura de la cerveza en dos sesiones: (preu: 115 eur) 1) dissabte de 11h a 19:30h - elaboració Los asistentes elaborarán cerveza a partir de malta para conocer el proceso de elaboración del mosto de una forma práctica. ¡¡ Deja de ser un simple consumidor y aprende a elaborar tus propias cervezas !! Castellano: Programa Curso 1ª sesión (PDF) - COMIDA (14:30h - 15:30h) no incluida, compraremos bocadillos. 2) divendres de 19h a 21:15h - embotellat i tast. Embotellarás la cerveza producida en la sesión anterior para llevartela a casa y aprenderás a reconocer los diferentes tipos de cervezas existentes en el mundo
(+)

>Visites guiades per l'Espai de Can Partegàs. Sábado, 30 de Abril de 2011 en Canovelles
Visita guiada per les instal·lacions de Can Partegàs i degustació de les cerveses que integren la gamma clàssica d'Art Cervesers.En funció de la temporada es podran degustar les cerveses especials. Totes les cerveses, s'acompanyen d'un petit aperitiu a base de producte especialment triat per potenciar les característiques de les cerveses. Horari: Dissabtes d'11h a 13h. És necessari reservar data enviant un correu electrònic a info@artcervesers.com o bé trucant al 93 849 87 68.
(+)

>Introducción a la cata en 4Pedres. Sábado, 30 de Abril de 2011 en Badalona
Breve contextualización histórica. Materia prima y proceso de elaboración. Como clasificamos las famílias y estilos Introducción al análisis sensorial (cata). C/Alfonso XII 57 Duración: 2 horas aprox. Precio: 15 euros
(+)

>Taller de elaboración en La Cervecita. Sábado, 30 de Abril de 2011 en Barcelona
Aprende a hacer cerveza en casa con Isaac Beltran, maestro de Reptilian
(+)


Si no está en el listado, puedes Proponer una Actividad

No hay comentarios: