lunes, 19 de septiembre de 2011

Actividades de la semana

Tast de cerveses artesanals Cerberus. Lunes, 19 de Septiembre de 2011
Bé, per a moltes ja s'han acabat les vacances i la tornada a la rutina diària ha començat. Al B-12 per no ser menys també tornem a la rutina dels tasts de cerveses artesanals.
Aquesta vegada tindrem amb nosaltres els elaboradors de les cerveses Cerberus d'Artés, ens explicaran la història de la seva cerveseria i el seu projecte i ens guiaran a través del tast de les seves 4 varietats: Aurum, suau, torrada i moreneta.
Us hem tingut gairbé 2 mesos sense tasts però ja tornem a la càrrega, no us ho deixeu perdre. Com sempre, al final del tast traurem un assortiment de tapes veganes per acabar de fer la sobretaula.

Dilluns 19 setembre, 20:00.
10 euros.
(+)

Monografico de las cervezas IPA. Miércoles, 21 de Septiembre de 2011
Ernesto Huete Hierro, maestro cervecero de Yria, a la misma hora que las de Casa Sola y en el local, el coste sera de 10€.
(+)

Taller de tast a l'Espumossa. Jueves, 22 de Septiembre de 2011
El proper 22 de Septembre (dijous) a les 19:30 farem un taller de l' activitat "VINE A DESCOBRIR CERVESES ARTESANES DE TOT ARREU DEL MÓN" impartit de la má d' un gran expert cerveser Robert Merryman. L' activitat consitirá ; Tast de 8 cerveses. Introducció a la història. Ingredients de la fabricaciò de la cervesa. Fábriques. Estils. Com tastar una cervesa. Duració aprox. 2 hrs, inscripció del curs 30 €, les places són limitades i es resevaran per rigorós ordre de inscripció. Inscripció a ; L ' Espumossa Art & Cervesa Provença 171 entre Muntaner i Aribau Tele; 93 451 6892 @ ; lespumossa@gmail.com
(+)


Si no está en el listado, puedes Proponer una Actividad

No hay comentarios: