lunes, 27 de febrero de 2012

Actividades de la semana

Presentacion Cibeles. Miércoles, 29 de Febrero de 2012
Por David Castro. 29 de febrero a las 20h. Inscripción: 6 euros (para cubrir gastos, que el tío se desplazaexpresamente desde Al–cor–cón.) Pero bien invertidos: te los beberás.
(+)

TAST DE LES CERVESES AUSESKEN AMB MARIDATGE DE FORMATGES ASTURIANS.. Jueves, 01 de Marzo de 2012
Dia 1 de Maru00e7, dijous, a las 20:00 h Cata dirigida pel Mestre Cerveser Xavier Redon acompanyat per Kike Ojanguren (Asturias pais de Quesos).
Tastarem 2 cerveses amb 4 formatges Asturians;
- Ausesken Blanca ( 2 FORMATGES)
- Ausesken Torrada (2 FORMATGES)
ens parlaran dels estils de les cerveses Auseskens i ens faran entrar en un món diferent i amb sabors diferents, disfrutarem del maridatge dels formatges i tindrem alguna sorpresa nova !!!
El seu preu són 15€, places limitades i es guardaran per rigurós ordre de inscripció enviant un correo a lespumossa@gmail.com o al tlu00e8fon 93-4526892.

PDT; EL CARTELL ESTA EQUIVOCAT EL EVENT ES EL DIA 1 DE MARu00c7 NO EL 2.

(+)

Cata a EquilibriOm. Viernes, 02 de Marzo de 2012
Cata l'EquilibriOm a Valls a la Plaça Font de la Manxa, 7 de Valls 977 607 904
(+)

Curso de cata de La Maison Belge. Sábado, 03 de Marzo de 2012
Tenemos el placer de anunciarte el próximo curso de degustación que organiza La Maison Belge. ¡Apúntate ya! Fecha: sábado 03 de marzo 2012 Lugar: La Maison Belge – C/ Montseny, 17 – Barcelona Hora: 18h a 21h Descripción: La cata estará compuesta de una selección tradicional de cervezas belgas de diferentes estilos y de alta calidad, y se acompañará de un pequeño surtido de quesos belgas. Precio: 35 euros Inscripciones*: La Maison Belge – C/ Montseny 17 – 08012 Barcelona – 93 237 26 39 Curso impartido por: Cédric Geluk (proprietario de La Maison Belge).
(+)

Taller du2019elaboració de cervesa. Sábado, 03 de Marzo de 2012
El proper dia 3 de Maru00e7 (dissabte) realitzarem un Taller du2019elaboració de cervesa u201cTot Gru00e0u201d que consistiru00e0 en:

1ª Sessió: Definició de la recepta – Molturació – Maceració
Bullició del llúpol - Fermentació
2ª Sessió: Transvasament
3ª Sessió: Embotellat
4ª Sessió: Tast de la cervesa i repartiment du2019ampolles

El taller duraru00e0 unes 8 hores aproximadament de 10:00h a 14:00h i de 15:00h a 18:00h

En Arnau Rovira, cerveser artesu00e0 autor de la exitosa Espiga Bruna ens guiaru00e0 i amb ell coneixerem:

El procés du2019elaboració, els ingredients i el seu comportament, i lu2019instrumental necessari per la seva elaboració.

Utilitzarem un equip bu00e0sic per fer cervesa a casa i aprendrem els trucs i les atencions especials que su2019han de tenir per elaborar aquest producte.

El taller va dirigit a tots aquells que vulguin aprendre a fer cervesa a casa i no cal tenir coneixements ni experiu00e8ncia en el sector.

La cervesa elaborada es podru00e0 tastar dies més tard quan hagi efectuant la segona fermentació dins lu2019ampolla.

El taller el realitzaran ESPIGA i ROSSES I TORRADES –celler de cerveses.
Inscripció i preu del curs: 80€

Les places són limitades i es reservaran per rigorós ordre du2019inscripció.
Imprescindible inscripció pru00e8via
Salut i Birra!

(+)

Jornada de portes obertes. Sábado, 03 de Marzo de 2012
Jornada de portes obertes al nostre obrador al C/Major, 26 de Montferri
(+)


Si no está en el listado, puedes Proponer una Actividad

Aplicación disponible para Android y BlackBerry