lunes, 21 de febrero de 2011

Actividades para esta semana

>Tast de cerveses Bleder. Jueves, 24 de Febrero de 2011 en Sabadell
Dia 24 de Febrer de 2011, a les 8 del vespre TAST DE CERVESES BLEDER, amb SALVADOR FORTEA, mestre cerveser i propietari de Fortiverd, SL Preu de l’activitat: 16,00€ per assistent Carrer Advocat Cirera, 28 baixos - 08201 SABADELL Tel. 937 278 637 - moixero2009@gmail.com
(+)

>Cursos d'iniciació al tast de cerveses. Viernes, 25 de Febrero de 2011 en Canovelles
Durant el curs es tasten 6 tipus de cerveses diferents, entre les quals s’inclouen algunes de les varietats de cerveses artesanes elaborades per Art cerveser. Cadascuna de les cerveses s'acompanya amb un plat que marida amb la cervesa. A més, es lliurarà als alumnes un dossier amb material didàctic i un diploma acreditatiu del curs. Horari: Cada divendres de 7 a 2/4 de 10. Nombre de persones: Mínim 10 persones màxim 20 persones. Preu: 20 €/persona. Inclou la degustació de les cerveses i el tast. És necessari reservar data enviant un correu electrònic a info@artcervesers.com Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o bé trucant al 93 849 87 68.
(+)

>Visites guiades a la fàbrica de Can Partegàs. Sábado, 26 de Febrero de 2011 en Canovelles
Descobreix totes les etapes del procés d'elaboració de la nostra cervesa artesana, les matèries primeres que utilitzem i les nostres instal·lacions. Horari: Cada dissabte d'11h a 13h. Nombre de persones: Mínim 10 persones màxim 20 persones. Preu: 10€/persona. El preu inclou una degustació de les diferents cerveses que Art Cervesers elabora. Cadascuna de les cerveses anirà acompanyada d'un tastet de plats especialment pensats per potenciar els sabors. És necessari reservar data enviant un correu electrònic a info@artcervesers.com Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o bé trucant al 93 849 87 68. Cadascuna de les cerveses s'acompanya amb un plat que marida amb la cervesa. A més, es lliurarà als alumnes un dossier amb material didàctic i un diploma acreditatiu del curs. Horari: Cada divendres de 7 a 2/4 de 10. Nombre de persones: Mínim 10 persones màxim 20 persones. Preu: 20 €/persona. Inclou la degustació de les cerveses i el tast. És necessari reservar data enviant un correu electrònic a info@artcervesers.com Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o bé trucant al 93 849 87 68.
(+)

>Taller combinado de elaboración y cata de cervezas. Sábado, 26 de Febrero de 2011 en Barcelona
Taller combinado de elaboración y cata de cervezas Con este taller te introduciremos en la cultura de la cerveza en dos sesiones: (preu: 115 eur) 1) dissabte de 11h a 19:30h - elaboració Los asistentes elaborarán cerveza a partir de malta para conocer el proceso de elaboración del mosto de una forma práctica. ¡¡ Deja de ser un simple consumidor y aprende a elaborar tus propias cervezas !! Castellano: Programa Curso 1ª sesión (PDF) - COMIDA (14:30h - 15:30h) no incluida, compraremos bocadillos. 2) divendres de 19h a 21:15h - embotellat i tast. Embotellarás la cerveza producida en la sesión anterior para llevartela a casa y aprenderás a reconocer los diferentes tipos de cervezas existentes en el mundo
(+)

>Singlot visita Masia Agullons. Domingo, 27 de Febrero de 2011 en Mediona
La actividad será completa, y con fecha confirmada para el día Domingo 27 de Febrero. A las 12:00 hs. nos encontraremos en la Masia Agullons, ubicada en St. Joan de Mediona, y haremos una visita de una hora en la fábrica, donde podremos degustar alguna cerveza, veremos las instalaciones, el proceso, el sitio de fermentación y guarda, etc. Luego pasaremos a la comida, para quienes no lo conozcan, el Jamón al horno cocinado con Cerveza es imperdible....un clásico para quienes si lo conocen. El precio es de 25 euros por persona, incluye la primer cerveza en la visita y la comida.
(+)


Si no está en el listado, puedes Proponer una Actividad

No hay comentarios: