lunes, 21 de mayo de 2012

Actividades de la semana

de Bassus La Zenia. Viernes, 25 de Mayo de 2012
Como todos los últimos viernes de cada mes el próximo día 25 de mayo celebraremos nuestro ya tradicional MiniOktoberfest
(+)

Festival de primavera de la cervesa Art. Sábado, 26 de Mayo de 2012
Art cervesers us vol convidar al Primer Festival de Primavera de la cervesa Art, que neix per donar continuïtat al Festival de tardor, al que molts de vosaltres ja vareu assistir el passat octubre. El proper 26 de maig, a la masia de Can Partegas, a partir de les 12h del matí i fins passades les 10 de la nit, s'hi combinaran les cerveses (moltes i variades), la gastronomia i la cultura: encetarem l'Art Lumen d'aquesta temporada i la compararem amb la mateixa cervesa envellida durant un any. Hi haurá parades de productes artesans de la comarca que serviran menjar tot el dia, repetirem els tallers de xocolata i els tallers de tast de cerveses amb formatges de pastor catalans, que tant bona acollida van tenir en l'anterior festival. Hi haurá tastos guiats de cerveses "pilsner", tallers de tapes cuinades amb i per la cervesa. Tindrem música en viu i activitats per la canalla.
(+)

Visita a Ales Agullons. Domingo, 27 de Mayo de 2012
El proper dia 27 de Maig (diumenge) anem de visita cervesera a veure a la Montse i en Carlos, en el que será, de ben segur, un gran dia cerveser. A part de gaudir d’un dia en un entorn immillorable ens ensenyaran on fan les seves cerveses, i gaudirem del bon beure, el bon menjar i la bona companyia.
(+)

Si no está en el listado, puedes Proponer una Actividad
Disponible para Descargar

AndroidOtros dispositivos

No hay comentarios: